Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков призна, че Русия все още

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков призна, че Русия все още
Коментари Харесай

Кремъл: Русия не изключва използването на ядрени оръжия в Украйна

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков призна, че Русия към момента не е постигнала нито една от военните си цели в Украйна, съобщо CNN. Той отхвърли да отхвърли, че Москва може да прибегне до потреблението на нуклеарно оръжие.

В изявление за Кристиан Аманпур от CNN Дмитрий Песков неведнъж отхвърли да изключи опцията, че Русия ще обмисли потреблението на нуклеарни оръжия против това, което Москва счита за „ екзистенциална опасност “.

На въпрос при какви условия Путин би употребявал нуклеарния потенциал на Русия, Песков отговори, „ в случай че има екзистенциална опасност за страната ни, значи може “.

Песков разяснява още, че съветският президент Владимир Путин не е постигнал мечтаното в Украйна.

Говорителят също по този начин твърди, че “специалната военна интервенция продължава прецизно в сходство с проектите и задачите, които бяха открити предварително”.

Руският президент Владимир Путин се доближава към решение за нанасяне на нуклеарен удар в Украйна, в случай че тя продължава с гневното отбиване на съветските офанзиви, гласи нов отчет за световните закани на шефа на военното разузнаване на Съединени американски щати генерал-лейтенант Скот Бъриър.

Той показва терзания за възможна офанзива с атомно оръжие против украинската столица Киев, която се съпротивлява твърдо повече от три седмици, макар че се очакваше да падне бързо. Според генерала обезвереният Путин съставлява заплаха за целия свят.

В отчета се показва, че руснаците създават ракети, които да “избягнат противоракетната защита (ПРО)” и да подсигуряват, че Москва ще нанесе на Запада неприемливи вреди.

Русия към този момент използва ракети, които пускат примамки за илюзия на ПРО – линия, която до момента не е била следена при нейни оръжия. Това дава визия за характерности, които могат да бъдат приложени и върху най-унищожителните съветски бомби.

През последната седмица изстрелващите установки за ракетите Искандер в Русия и Беларус са употребявали “стрели-примамки” – системи за илюзия на прехващачите, когато са изстрелвали ракети Искандер-М. “Стрелите” употребяват за тази цел топлинно ориентиране и радарни технологии.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР