Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков каза, че бойните танкове Ейбрамс

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков каза, че бойните танкове Ейбрамс
Коментари Харесай

Кремъл: Американските танкове ще "изгорят" в Украйна

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели, че бойните танкове " Ейбрамс " от Съединени американски щати за Украйна ще " изгорят " и дефинира известията за опцията те да бъдат доставени на Киев, като скъпа, само че безполезна волност, оповестиха Ройтерс и ТАСС, представени от Българска телеграфна агенция.

Според американски публични представители Вашингтон е подготвен да изпрати десетки от бойните си танкове " М1 Ейбрамс ", променяйки своята досегашна позиция. Танковете имат 120-милиметрово гладкоцевно оръдие, прецизира Ройтерс.

Песков сподели също, че Часовникът на Страшния съд " в действителност обезпокоително " се е преместил по-близо до среднощ.

" Ситуацията като цяло е в действителност тревожна ", сподели Песков, като прикани за трезва оценка на напрежението сред Русия и Запада към рецесията в Украйна.

Говорителят на Кремъл сподели, че няма вероятност за каквото и да било разведряване, базирайки се на " линията, определена от НАТО под управлението на Съединени американски щати ". Песков прикани за зоркост, с цел да се предотврати рискът от нуклеарна война.

Часовникът на Страшния съд, основан от организацията " Бюлетин на атомните учени ", с цел да илюстрира какъв брой близо е пристигнало човечеството до унищожаването на света, реалокира през вчерашния ден неговата стралка на 90 секунди преди среднощ в 2023 година, което е с 10 секунди по-близо от последните три години насам.

На конференция във Вашингтон президентът на " Бюлетин на атомните учени " Рейчъл Бронсън обърна внимание на " фино завоалираните закани на Русия да употребява нуклеарни оръжия ", напомня Ройтерс.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР