Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков днес отхвърли европейските предупреждения за

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков днес отхвърли европейските предупреждения за
Коментари Харесай

Кремъл: Запада приема за пропаганда всичко в противовес с новинарския поток

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков през днешния ден отхвърли европейските предизвестия за съветска агитация. Той съобщи, че всичко, което е в контраст с общоприетия новинарски поток, към този момент бива определяно от Запада като агитация, съобщи Ройтерс.

Песков беше запитан за вчерашната среща сред външните министри на Франция, Германия и Полша, на която те предизвестиха за увеличение на съветската агитация в европейските страни преди изборите за Европейски парламент през юни.

" Сега е явно, че всевъзможни източници, медии или материали в интернет, които не дават отговор на критериите и се пробват да отразяват събитията от разнообразни страни, незабавно биват признавани за агитация ", съобщи Песков в диалог с публицисти.

" Това е в цялостно несъгласие с идеалите на свободна преса и за следващ път показва готовността на управляващите да санкционират медии, които не им харесват. В момента това се случва постоянно в Европа. ", предава той, представен от Българска телеграфна агенция. 

" Западните страни нееднократно са упреквали сътрудници на Русия, че употребяват обществените мрежи и интернет, с цел да популяризират погрешна или подвеждаща информация, с цел да подкопават позициите на Запада, да предизвикват Русия или се пробват да повлияят на публичното мнение и да понижат поддръжката за Украйна в битката й против Русия ", показва Ройтерс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР