Говорителят на Камарата на представителите на САЩ каза, че камарата

...
Говорителят на Камарата на представителите на САЩ каза, че камарата
Коментари Харесай

Говорителят на САЩ казва, че Камарата ще гласува тази седмица за помощта за Украйна и Израел

Говорителят на Камарата на представителите на Съединени американски щати сподели, че камарата ще гласоподава обособени законопроекти за даване на помощ за Украйна и Израел тази седмица, ход, който е изправен законодателни спънки, само че може да постави завършек на месеци на безучастие на Конгреса поради поддръжката за Киев.

Майк Джонсън направи своето предложение за гласоподаване на четири обособени законопроекта, в това число финансиране за Тайван и един, който ще наложи повече наказания на Иран и ще разреши на Украйна да облага от иззети съветски активи, на среща с сътрудниците републиканци в Камарата на представителите в понеделник вечерта.

„ Имаме терористи, тирани и ужасни водачи по света като Путин и Си и в Иран, и те следят дали Америка ще отстоява своите съдружници и нашите лични ползи по целия свят, и ще го създадем “, сподели Джонсън след срещата.

„ Изложихме проекта по какъв начин най-сетне да се оправим с спомагателната обстановка “, сподели той, имайки поради действителен законопроект от 95 милиарда $ за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР