Говорителят на Камарата на представителите Майк Джонсън във вторник постави

...
Говорителят на Камарата на представителите Майк Джонсън във вторник постави
Коментари Харесай

Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън осъди New York Times за платформа на кмета на Хамас: „Ню Йорк Таймс няма ли срам?“

Говорителят на Камарата на представителите Майк Джонсън във вторник сложи под въпрос за какво New York Times „ обезпечи платформа “ за назначения от Хамас кмет на град Газа, чиято обява, осъждаща войната на Израел против терористичната група, беше оповестена от Сивата дама на Бъдни вечер.

„ Ню Йорк Таймс даде платформа на политик, назначен от Хамас – групата, избрана от Америка като задгранична терористична организация и виновна за отвратителното кръвопролитие на 7 октомври “, написа Джонсън в обява на X.

„ Няма ли NYT позор? “ добави републиканецът от Луизиана.

Мнението – озаглавено „ Аз съм кметът на град Газа. Животът и културата ни са в отломки “ – създател е Яхя Р. Сарадж,  който беше определен персонално от Хамас през 2019 година да ръководи палестинския град.

В своя коментар Сарадж подлага на критика Израел за „ причиняването на гибелта на повече от 20 000 души “ и за унищожаването или повреждането на „ към половината здания “ в Ивицата Газа. Той цитира данни от упра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР