Говорителят на иранското правителството Али Рабий заяви, че Иран ще

...
Говорителят на иранското правителството Али Рабий заяви, че Иран ще
Коментари Харесай

Иран ще спазва ядрената сделка, така, както го правят европейците

Говорителят на иранското държавното управление Али Рабий съобщи, че Иран ще извърши уговорките си по с ъщия метод, по който го вършат европейските сътрудници на нуклеарното съглашение, оповестява иранската медия " Мехр ".

Като разказва втората мярка на Иран, подхваната за понижаване на отговорностите си по договорката, Раби разяснява, че " нашето обръщение е кристално ясно и каквото и да вършим, е да запазим договорката ".

" Ще осъществим уговорките си на същото равнище, по този начин, както го вършат другите сътрудници на нуклеарното съглашение ", добави той.
 Майк Пенс: Съединени американски щати няма да правят отстъпка пред Иран
Майк Пенс: Съединени американски щати няма да правят отстъпка пред Иран

Тръмп оказва въздействие над Техеран

Иран не се стреми да създава нуклеарни бомби , а посредством увеличение на равнището на обогатяване на уран желае да подсигурява единствено своите национални ползи , разяснява Раби.

По отношение на глобите на Съединени американски щати, той добавя, че " глобите са за до доведат до колапс в иранското общество , само че когато Съединени американски щати станаха очевидци на единството на иранците против глобите, Тръмп съобщи, че Съединени американски щати ще оставят настрани всички условия за осъществяване на диалози с Иран при положение, че Иран няма да създава атомна бомба. "

" Правителството е платило над 6,2 милиарда $ , с цел да достави съществени артикули от началото на актуалната иранска календарна година (започнала на 21 март 2019 г.) ", добавя той.
 Армията на Иран няма да остави без отговор
Армията на Иран няма да остави без отговор " пиратството " на Британия

А отговор ще е " на вярното място и в точното време "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР