Говорителят на Европейската служба за външна дейност Петер Стано отправи

...
Говорителят на Европейската служба за външна дейност Петер Стано отправи
Коментари Харесай

ЕС призова Русия да се въздържа от допълнително изостряне на конфликта в Източна Украйна

Говорителят на Европейската работа за външна активност Петер Стано насочи зов към Русия да се въздържа от по-нататъшни дейности, които могат:
„ Призоваваме управляващите на Русия да не подхващат стъпки, които могат да доведат до в допълнение напрежение. Също по този начин управляващите би трябвало да усилят напъните за използването на споразуменията от Минск.
 Генерал от специфичните сили на Украйна разказал кои техни градове са забавни за Русия Генерал от специфичните сили на Украйна разказал кои техни градове са забавни за Русия
Бившият заместник-секретар на Съвета за национална сигурност и защита (СНСО) на Украйна, някогашен заместник-командир на Силите за специалн...
Продължават диалозите на разнообразни равнища – страни членки и институции. Предстои въпросът се прегледа на Съвет " Външни министри " идния понеделник “, уточни Петер Стано.
Той акцентира, че Европейски Съюз и страните членки следят със угриженост утежняването на ситуацията в Източна Украйна, както и скупчването на съветски войски на границата с Източна Украйна.
Русия е разположила повече от 40 000-на армия на източната граница на Украйна и още толкоз в Крим, оповестиха управляващите в Киев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР