Говорителят Майк Джонсън разкри на републиканците в събота, че Камарата

...
Говорителят Майк Джонсън разкри на републиканците в събота, че Камарата
Коментари Харесай

Говорителят Майк Джонсън разкрива, че Камарата ще гласува самостоятелен законопроект за помощта за Израел, който ще предостави помощ от 17,6 милиарда долара

Говорителят Майк Джонсън разкри на републиканците в събота, че Камарата ще гласоподава през идната седмица чист, независим законопроект за даване на милиарди във финансирането на помощ за Израел – даже когато Сенатът наподобява подготвен да разкрие личната си договорка за граница и задгранична помощ.

Новият законопроект, наименуван Израелски закон за спомагателни бюджетни заеми за сигурност, ще даде 17,6 милиарда $ военна помощ за Израел, както и финансиране за американските сили в района, съгласно офиса на Калвърт.

Законодателството, което ще бъде въведено от представителя Кен Калвърт, R-Калифорния), има поддръжката на републиканското управление в Камарата на представителите и следения от Републиканската партия комитет по бюджетните заеми.

В писмо до сътрудниците си, описващо новия законопроект и гласуването, получено от The Post, Джонсън (R-La.) разкритикува Сената, че е изключил него и Камарата от двупартийните договаряния за съглашение за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР