Говорителката на главния прокурор Сийка Милева обяви в ефира на

...
Говорителката на главния прокурор Сийка Милева обяви в ефира на
Коментари Харесай

Говорителката на главния прокурор: Шофьорът на буса с мигранти е българин

Говорителката на основния прокурор Сийка Милева разгласи в ефира на БТВ, че водачът на буса с мигранти, който удари полицейска кола, е българин. " При опита да се спре автомобилът от полицията един служител на реда е ранен и с заплаха за живота ", сподели тя.

Още трима са ранени. Те са в болница „ Света Анна “. Не се знае от кое място са мигрантите. 
" Катастрофата се е случила рано сутринта при хотел „ Ихтиман “. Там е бил направен  опит от страна на полицейски чиновници да бъде спрян бус със софийска регистрация, а водачът на буса не се е подчинил и е траял в посока София. На входа на столицата бусът е бил препречен от автомобил на профилираните полицейски сили. Шофьорът на буса, който е превозвал мигрантите, не стопира и се блъска в полицейския бус, а в резултат на това полицейски чиновник е в тежко положение с заплаха за живота “, съобщи Милева.

Тя добави, че злополуката за жал доста припомня на тази с рейса в Бургас, когато починаха двама служители на реда. От Министерство на вътрешните работи към момента няма публична информация. Най-тежко е положението на служителя на реда. Той е с черепно-мозъчна контузия, има заплаха за живота му.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР