Говорителката на британското министерство по околната среда разкри каква е

...
Говорителката на британското министерство по околната среда разкри каква е
Коментари Харесай

Животните на Скрипал са мъртви

Говорителката на английското министерство по околната среда разкри каква е ориста на домашните любимци на някогашния сътрудник Сергей Скрипал, който беше токсичен с невропаралитично вещество на английска земя преди месец, съобщи „ Скай нюз “.

Наскоро говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова изиска отговор каква е ориста на животните на Скрипал, тъй като това може да хвърли светлина върху случилото се. Британските управляващи показаха, че домашните любимци са мъртви.

Две морски свинчета са били открити мъртви при идването на службите – в резултат на химическа офанзива. Котката на някогашния сътрудник е трябвало да бъде евтаназирана. „ Ветеринарят, който получи достъп до дома в Солсбъри, реши да умъртви котката, тъй като беше в тежко положение “, оповестиха от Лондон.

Британският таблоид „ Сън “ разкри, че котката, чието положение е било тежко, е била изследвана в специфична лаборатория, преди да бъде приспана. Според съветското посолство в Лондон обаче има и втора котка, чиято орис все още не е известна. Русия отхвърля да има виновност в отравянето на Скрипал и неговата щерка Юлия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР