Говорителката на Белия дом Карин Жан-Пиер съобщи, че президентът Джо

...
Говорителката на Белия дом Карин Жан-Пиер съобщи, че президентът Джо
Коментари Харесай

Джо Байдън твърдо е решил да се кандидатира за втори мандат

Говорителката на Белия дом Карин Жан-Пиер заяви, че президентът Джо Байдън твърдо е решил да се кандидатира за втори мандат през 2024 година Ако бъде избран отново, в края на мандата си той ще има навършени 86 година, разясняват международните медии.

" Това, което мога да кажа, е, че президентът неведнъж е казвал, че възнамерява да се кандидатира през 2024 година Така че президентът има намерение да направи това, което възнамерява ", изясни говорителката.

Коментирайки публикация на New York Times, в която се споделя, че на сегашните си 79 години Байдън се оправя неприятно на поста, Карин Жан-Пиер съобщи, че администрацията не се концентрира към това.

Говорителката добави, че е неточно да се задават въпроси за възрастта на президента.

На въпроса какво ще направи президентът, с цел да обуздае инфлацията, Жан-Пиер отговори, че съгласно администрацията Съединени американски щати са в положително състояние, с цел да се оправят с казуса.

Тя не пропусна да упрекна Русия, като означи, че икономическата неустойчивост в страната е " обвързвана с войната на Путин в Украйна ", само че не посочи какви ограничения счита да предприеме президентът.

Междувременно рейтингът на Байдън продължава да пада, а към този момент 71% от американците правят оценка негативно посоката, в която той води страната.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР