Говорители, включително депутатката от SNP Джоана Чери и писателката Джули

...
Говорители, включително депутатката от SNP Джоана Чери и писателката Джули
Коментари Харесай

Протестиращите за правата на транссексуалните демонстрират извън феминистката конференция в Глазгоу

Говорители, в това число депутатката от SNP Джоана Чери и писателката Джули Биндел, са част от състава.

Мястото Platform анулира конференцията 12 часа преди нея трябваше да стартира в петък на фона на бурна реакция онлайн. Но юристи, позоваващи се на Закона за равенството, съумяха да анулират това решение.

Докато присъстващите дойдоха на мястото в петък, група от 40-50 протестиращи издигнаха знаци с надписи „ пазете терфите отвън Глазгоу “ и „ трансфобия убива и наранява всички дами ".

JK Rowling се обърна към обществените медии, с цел да разкритикува мъжки деятел, който водеше обидни викания, до момента в който присъстващите, доста от които бяха по-възрастни дами, се редяха на опашка, с цел да влязат.

Транс консултант в Глазгоу от Шотландските зелени, която участва на митинга, сподели, че не желае конференцията да бъде анулирана.

Харисън Кини в пандиза за опит за ликвидиране откакто намушка мъж в Глазгоу

Изображение: Съветникът на Шотландските зелени Илейн Галахър сподели, че не желае да види конференцията, наречена

56-годишната Илейн Галахър сподели: „ Това е огромна феминистка организация. Бих желала за фестивала да продължим напред без този надолнище, само че позицията на толкоз доста анти-транс, анти-сексуални деятели, лобирането към това, не е задоволително.

„ Бих желал те да бъдат междусекторни. Проблемът не е транссексуалното принуждение, а мъжкото принуждение.

„ Бих желал да се откажат от изказванието, че правата на транссексуалните са в спор с правата на дамите. “

Друг консултант от Зелените в Глазгоу, 29-годишната Холи Брус, също се причисли към митинга и разкритикува „ политически провокирана морална суматоха “.

Изображение: Съветникът от Зелените Холи Брус също се причисли към митинга

Тя сподели: „ Има разнообразни семинари и сесии, които са под прикритието на сигурността на дамите, които изключват транссексуалните.

„ Това е в действителност добра организация, само че за жалост има избрани семинари, които изключват транссексуалните.

„ Аз “ Не споделям, че не би трябвало да пазиме дамите от Иран и Афганистан.

„ За мен аз съм тук, с цел да покажа взаимност с транс хората и да подсигурявам, че гласовете им ще бъдат чути “, добави тя.

„ Причината за митинга са семинари, които изключват транс хора. “

Sky изяснява причините към спорния законопроект за промяна на признаването на пола (Шотландия)

Прочетете повече от Sky News:
Защо спорен ли е законопроектът за промяна на пола в Шотландия?

Участничката на конференцията Дениз Фахми от Лийдс, която сполучливо изправи Съвета по изкуствата пред арбитражен съд по трудовите правни отношения, откакто претърпя тормоз заради своите убеждения, сериозни към пола, възрази на един от най-гласовите деятели отвън конференцията да бъдеш мъж.

Тя разгласява в X, прочут преди като Twitter: „ Насърчени от този мъж и приятелите му тази заран се насочваме към #FiLiA2023, където 1500 от нас ще пазят човешките права на дамите. “

Мъжът деятел отхвърли да приказва и никой от уредниците не приказва с медиите.

Говорител на Platform сподели: „ Ние сме изцяло осведомени и съблюдаваме нашите законови отговорности и отговорности според законодателството за тъждество.

„ Ние приветстваме разнообразна и еклектична клиентела, в това число тези от транс общността в нашите пространства. Ние също по този начин признаваме правото на кротичък митинг.

„ Като виновен шеф, ние постоянно следим и пазиме сигурността и благополучието на нашите чиновници и бихме осъдили всяко нелегално държание, което може да ги засегне. “

FiLiA се свърза за коментар.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР