Говорител на военното разузнаване на Украйна каза, че неидентифицирани плаващи

...
Говорител на военното разузнаване на Украйна каза, че неидентифицирани плаващи
Коментари Харесай

В Украйна се подиграха на Русия с НЛО и НПО

Говорител на военното разузнаване на Украйна сподели, че " неидентифицирани плаващи обекти " са развалили десантен транспортен съд на съветския флот в пристанището на Новоросийск в петък.

Така Киев разяснява офанзивата без публично удостоверение, че Украйна стои зад нея, предава Си Ен Ен.

" В Москва има неидентифицирани летящи обекти. Тук има неидентифицирани плаващи обекти, които явно са развалили този десантен транспортен съд ", съобщи Андрий Юсов пред украинската телевизия.

Геолокирано видео в обществените мрежи демонстрира, че съветският десантен транспортен съд " Оленегорский горняк " е съществено развален и се е накланя на ляво.



Друго видео демонстрира по какъв начин отдалечено ръководен кораб доближава кораба.

Сателитно изображение, направено в 10:32 сутринта локално време демонстрира, че кораб, изглеждащ тъкмо като " Оленегорский горняк ", е завързан на док в пристанището на Новоросийск, а от него се излива тъмна течност.

Юсов съобщи, че станалото е " сериозен пестник " за Кремъл.

" От позиция на сигурността, несъмнено, това е огромна загуба за флота на окупаторите. Планирането на по-нататъшни десантни интервенции, в това число потреблението на тези кораби, става по-проблематично ", уточни Юсов.

" Това значи, че една от бойните единици, огромен десантен транспортен съд, е изведен от строя “, съобщи Наталия Хуменюк, представител на щаба на украинската войска " Юг ".



" Имаме работа с доста рисков, доста квалифициран и сложен зложелател във връзка с оръжия и жива мощ, тъй че е безусловно законно да се унищожи капацитетът на врага по време на война ", добави Хуменюк.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР