Говорител на руската генерална прокуратура съобщи днес, че няма данни

...
Говорител на руската генерална прокуратура съобщи днес, че няма данни
Коментари Харесай

Руската прокуратура: Няма данни за престъпление срещу Навални, не е нужно разследване!

Говорител на съветската генерална прокуратура заяви през днешния ден, че няма данни за закононарушение, осъществено по отношение на рецензия на Кремъл Алексей Навални, който е в положение на изкуствена кома в берлинска болница, откакто негови сподвижници споделиха, че е е бил токсичен, предадоха международните организации.

Няма учредения за възбуждане на наказателно следствие след хоспитализацията на Навални в Русия предходната седмица, сподели представителят Андрей Иванов.

Той означи, че организирането на такава инспекция е " общоприета процедура при сходни катастрофи с пасажери в самолети ", предава Българска телеграфна агенция.

В събота 44-годишният Навални беше превозен с медицински аероплан в Германия, откакто припадна по време на полет от сибирския град Томск за Москва.

Германската болница " Шарите ", където го лекуват, сподели, че първичните медицински проучвания сочат отравяне, въпреки че съветски лекари, които преди този момент лекуваха опозиционера в сибирска болница, опровергаха тази диагноза.

Германските управляващи са се съгласили да си сътрудничат с Русия по случая, заяви още основната прокуратура в официално съобщение.

Руската прокуратура е поискала през днешния ден от Германия наличните данни за здравословното положение на Навални.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР