Говорител на принц Чарлз отхвърли твърдение в нова книга, че

...
Говорител на принц Чарлз отхвърли твърдение в нова книга, че
Коментари Харесай

Принц Чарлз разби на пух и прах Хари и Меган

Говорител на принц Чарлз отхвърли изказване в нова книга, че английският престолонаследник е сложил въпрос какъв ще бъде цветът на кожата на детето на принц Хари и Меган, съобщи Ройтерс.

В книгата " Братя и съпруги: Личният живот на Уилям, Кейт, Хари и Меган от вътрешната страна " създателят Кристофър Андерсън споделя, че Чарлз е попитал какъв ще бъде " тенът " на детето.

" Това е небивалица и не си коства повече да бъде коментирана ", е декларирал представителят на престолонаследника пред кореспонденти в Барбадос, където Чарлз ще взе участие в тържествата във връзка прехода на островната страна към република.

Според Пейдж сикс - уебсайт за вести за звезди, книгата споделя за хипотетичен диалог сред принц Чарлз и брачната половинка му, херцогинята на Корнуол Камила. Според уеб страницата на сутринта на годежа на Хари и Меган през 2017 година престолонаследникът е споделил: " Чудя се по какъв начин ще наподобяват децата? " Камила, явно " ненапълно сюрпризирана ", е дала отговор: " Ами, превъзходни, сигурна съм ".

В книгата, която би трябвало да излезе във вторник, се твърди също, че понижавайки глас, Чарлз е добавил: " Имам поради какъв съгласно теб може да е тенът на децата им? "

В изявлението си с Опра Уинфри през март Меган Маркъл, без да посочва имена, упрекна " почитан член на кралското семейство ", че е имал опасения по отношение на това какъв брой тъмна може да е кожата на сина им.

Меган, чиято майка е чернокожа, а татко й е бял, съобщи също, че поради тези опасения на сина й Арчи е отказана купата принц.

След изявлението с Опра от Бъкингамския замък направиха изказване, в което се посочваше, че расовите проблеми, наранени в него, " са тревожни " и че фамилията ще ги прегледа и позволи уединено.
Авторът на книгата Кристофър Андерсън не е бил открит за коментар предава Българска телеграфна агенция.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР