Говорител на президента на САЩ Джо Байдън беше временно отстранен

...
Говорител на президента на САЩ Джо Байдън беше временно отстранен
Коментари Харесай

Пратиха в отпуск говорител на Байдън, заплашил журналистка

Говорител на президента на Съединени американски щати Джо Байдън беше краткотрайно отхвърлен от работа за седмица, откакто по време на телефонен диалог заплашил журналистка и направил сексистки мнения по неин адрес, предадоха международните организации.

Тридесет и две годишният Ти Джей Дъкло, който беше част от предизборния екип на Байдън, стана един от заместниците на говорителката на Белия дом Джен Саки. С него се свързала журналистката от " Политико " Тара Палмери и му задала въпрос за интимната му връзка с друга журналистка - Алекси Маккамънд от уеб страницата " Аксиос " и за етичните проблеми, които това би породило. Тогава представителят заплашил Палмери, че ще я унищожи и изискал от нея да се откаже от подготвяна публикация за него.

Днес Джен Саки сподели, че Ти Джей Дъкло се е извинил на журналистката, която заплашил, и признал, че държанието му не е отговаряло на стандартите, открити от Байдън.

При идването си в Белия дом Байдън предизвести екипа си, че няма да толерира никакви отклонения. Днес Саки сподели, че сходен случай няма да се повтори и че такива неща няма да бъдат толерирани в Белия дом.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР