Говорител на президента Джо Байдън нарече бившия президент Доналд Тръмп

...
Говорител на президента Джо Байдън нарече бившия президент Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Доналд Тръмп е обвинен в отправяне на „насилствени заплахи“ с предупреждение за „кървава баня“, тъй като е наречен „неудачник“

Говорител на президента Джо Байдън назова някогашния президент Доналд Тръмп „ губещ “, откакто предприемачът сподели на протест в Охайо през уикенда, че ще бъде „ кървава баня “, в случай че той не завоюва преизбирането през ноември.

Какво републиканецът, който съвсем подсигурява номинацията на своята партия за президент тази година, евентуално има поради възприемания от него капацитет за „ огромна икономическа злополука “ на фона на опцията за още четири години Bidenomics. Той има вяра, че това е една от най-лошите политики в американската история, непрестанно критикувайки сегашния президент за това, какви изказвания ще доведат до обилни стопански последствия.

Но това определение за „ кървава баня “ е едвам второто, изброено от Merriam- Уебстърски речник, като първият е „ огромно кръвопролитие “. И това е, което доста американци – като се изключи личните почитатели на Тръмп – наподобява имат вяра, че президентът е имал поради.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Доналд Тръмп смразяващо предизвестява за „ кървава б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР