Говорител на Министерството на отбраната отхвърли дивите десни теории на

...
Говорител на Министерството на отбраната отхвърли дивите десни теории на
Коментари Харесай

Министерството на отбраната отрича Тейлър Суифт да е „актив на Пентагона“ на фона на дивата теория на конспирацията

Говорител на Министерството на защитата отхвърли дивите десни теории на конспирацията, съгласно които държавното управление работи с Тейлър Суифт, с цел да утвърди предлагането на президента Джо Байдън на идните избори.

Според теориите на конспирацията, циркулиращи онлайн, възходящата известност на поп артиста и присъединяване му в NFL в този момент са част от левичарски скрит план за саботиране на възможностите на Доналд Тръмп да завоюва изборите през ноември. Но съгласно известията Тръмп не е угрижен, защото някогашният президент твърди, че по този начин или другояче е " по-популярен " от поп певицата.

Безумните теории, че Тейлър е била в съучастничество с Пентагона, циркулират откогато списание Time я разгласи за Личност на годината за 2023 година и набъбнаха, защото някои настояват, че връзката й с Травис Келс е част от Демократическата партия- управлява проект за поддържане на акцията на Байдън. Тъй като Super Bowl е довечера, известният подкастър Майк Криспи популяризира концепцията, че Тейлър ще излезе на терена п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР