Говорим за хулиганско поведение на народни представители, очевидно търсейки популярност,

...
Говорим за хулиганско поведение на народни представители, очевидно търсейки популярност,
Коментари Харесай

Председателят на СОС: Трагикомедия - „Трима депутати и една вишка“

Говорим за хулиганско държание на народни представители, явно търсейки известност, счита той
„ Ако не беше толкоз тъжно това, което се случва, щеше да е повече смешно. Тъй като защитата се е опитал да си свърши работата, до момента в който е снемал самоличността на един от депутатите, който му е обяснил, че е народен представител, има имунитет и служителят на реда не би трябвало да му пречи, в това време са свалили знамето. Говорим за хулиганско държание на народни представители, явно търсейки известност, която, за жалост, и получиха, са подготвяли тази провокация “.

Това съобщи пред БТВ ръководителят на СОС Георги Георгиев. Той дефинира свалянето на украинското знаме от фасадата на Столичния общински като трагикомедия, която можем да назовем „ Трима депутати и една вишка “.

Според него не става въпрос просто за събаряне на знаме, което е сложено с решение на СОС в израз с знак на взаимност с украинския народ, а за посягане върху обществена институция от хора, които „ получават немалки заплати, с цел да коват закони, а те се занимават с такива нелепости. “

Припомняме, че слагането на украинския байрак беше гласувано от Столичния общински съвет на 21 април. Часове, откакто то бе свалено от фасадата, знамето на Украйна бе върнато на остарялото му място, а по случая е формирана кореспонденция в 5-то РПУ.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР