Говорил съм лично с най-добрата фирма в света, която се

...
Говорил съм лично с най-добрата фирма в света, която се
Коментари Харесай

Фирма, спасявала Курск, прави план за изтеглянето на кораба край Камен бряг

Говорил съм персонално с най-хубавата компания в света, която се занимава със избавяне на кораби. Това е компания, която е спасявала „ Курск “. В момента приготвят проект за изтеглянето на кораба край Камен бряг ", заяви служебният транспортен министър Христо Алексиев, който дойде на място.

Той разясни, че е налице незаконна безнаказаност от страна на страната обратно във времето, а те "като екшън герои " би трябвало да решат тази обстановка.

„ В закона е ясно записано, че страната би трябвало да има подготвеност и процедура при такива случаи, както и ресурсна обезпеченост като техника. Тези дни се оказва, че нищо такова не е свършено и се постанова ние в границите на 3-4 дни да вършим нещо, което години не е свършено “, съобщи Алексиев.
"Учудващо за мен "Морска администрация " е дала на кораба доста време да изготви проект за деяние - седмица, и още един месец, с цел да изведе кораба. Това за мен е безумно и по тази причина с моя заповед стопирах всички тези дейности и мобилизирахме всички налични запаси - освен в страната, само че и в частните компании ", изясни служебният транспортен министър.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР