Говорихте какво се случва в Чат, Мали и Буркина Фасо,

...
Говорихте какво се случва в Чат, Мали и Буркина Фасо,
Коментари Харесай

Джамбазки след речта на Денков в ЕП: Виждате шарени хвърчила и бели гълъби, а българите – високи цени

Говорихте какво се случва в Чат, Мали и Буркина Фасо, което е значимо, само че фокусът би трябвало да върху българските жители

„ Вие не сте почитан европейски служител, а български министър председател. Трябва всеки ден да се питате пред огледалото какво вършиме за жителите. Хората са важите работодатели, а не европейските бюрократи “, насочи рецензии към речта на Николай Денков в Екологичен потенциал българският евродепутат Ангел Джамбазки.

„ Казахте, че виждате балони, красиви шарени хвърчила и бели гълъби. Сигурно обаче българските жители виждат високи цени – горива, превоз. Защото България не е в Шенген. Затова пречат стопански ползи. България е изпълнила всички критерии, а някой хора извършват икономическите си ползи “, добави Джамбазки. „ Вие не сте представител на туристическа компания, а сте министър-председателя, би трябвало да говорите значимо и да пропнете по масата “, добави евродепутатът.  Той оцени позитивно поддръжката на България за Украйна, само че добави, че наедно би трябвало да се изисква поддръжката на Екологичен потенциал и за българската идея в районен съд Македония.

„ Кажете им, че има принуждение, за правото на самооопределение и национално достойство “, добави членът на европейските консерватори и реформисти.

„ Говорихте доста за интернационалната конюнктура – какво се случва в Чат, Мали, Буркина Фасо, което е значимо, само че фокусът на премиера би трябвало да върху българските жители – по какъв начин те да имат достъп до единния пазар, а не да са втора употреба “, заключи Джамбазки, който добави, че на Денков ще му би трябвало здрав гръбнак, с цел да отстоява родния интерес.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР