Говорихме си с господин Стефанов. Изпихме три ракии и бяхме

...
Говорихме си с господин Стефанов. Изпихме три ракии и бяхме
Коментари Харесай

На три ракии: Заги и чичо Венци поркат и бистрят кризата в Славия

" Говорихме си с господин Стефанов. Изпихме три ракии и бяхме спокойни. Дали идва в точния момент паузата за национални тимове? Такава е програмата ", съобщи старши треньорът на Славия Златомир Загорчич преди дребното столично дерби с Локомотив София в петък.

Според наставника на „ белите “ противникът има опитни състезатели и би трябвало оптимално разпределяне, с цел да се вземе победа.

" Време или не, няма значение. Тренираме си от самото начало, дори и през тази отмора. Нормално нещо. Във футбола е наложително като играе националният тим да има пауза за клубните тимове. Ние ще гледаме да се подготвим още по-здраво и да продължаваме да побеждаваме “, сподели още Златомир Загорчич.

„ Дерби като дерби, един сложен мач. Надяваме се да го изиграем мощно. Ако имаме опция да спечелим точките, ще е идеално за нас. Със сигурност ще търсим точките в този мач “, сподели Загорчич за конфликта с Локо Сф.

„ Не знаем след какъв брой време Иван Минчев ще е разполагаем. Поне един месец ще би трябвало да почива. Не съм наясно тъкмо по кое време ще стартира. Надявам се колкото е допустимо по-бързо да се оправи. Ще имаме потребност от подобен футболист като Минчев “, добави той.

„ Противникът беше по-силен и загубихме мачовете (три поредни). Аз се надявам против Локомотив София да се получи прекрасен мач. Моето предпочитание е и съм уверен, че ще го създадем, е да спечелим “.

„ Всеки един мач носи разнообразни неща. Ние в този момент не мислим въобще за мача за Купата, мислим за утрешния дуел. За мача за Купата ще приказваме преди него “, показа треньорът на Славия.

„ Локомотив София има умел тим, положителни футболисти и футболисти, които постоянно знаят какво и по какъв начин да работят на терена. Няма да е елементарен мач. Ние просто би трябвало да се раздаваме оптимално. При това състояние имаме опция да спечелим точки “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР