Говорихме с . Имаме различия как трябва да се развиват

...
Говорихме с . Имаме различия как трябва да се развиват
Коментари Харесай

Петков: С Василев имаме различия как трябва да се развиват финансите и икономиката

 Говорихме с. Имаме разлики по какъв начин би трябвало да се развиват финансите и стопанската система, изключително финансите. Това разгласи в изявление за предаването " Лице в Лице " по bTV служебният министър на стопанската система.

Когато показа състава на държавното управление, което ще предложи на другите партии в Народното събрание, водачът на ИТН посочи, че трима служебни министри са били поканени, само че са отказали Петков, служебният министър на финансите и на образованието проф..

Петков изясни, че главното разграничение с оферти за министър председател е в това дали би трябвало да се гони непременно уравновесен бюджет. За нас най-важното е да се реализира напредък като се спрат всички обири, всички кранчета. За Василев уравновесеният бюджет е огромен приоритет, което съгласно нас не е най-оптималното. Ние чакаме, че хората, които са взимали държавните средства, ще употребяват този миг и ще настройват разнообразни групи от обществото против държавното управление, изясни Петков.

На него от Има Такъв Народ са предложили да остане отпред на Министерството на стопанската система, само че на са предложили Министерството на екологията или да е министър без портфейл.

Относно поръчката на Трифонов да бъде приватизирана Българската банка за развиване (ББР) служебният министър на стопанската система счита, че тя е била за закриване във типа, в който служебният кабинет я е заварил, само че към този момент може да е потребна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР