Говори се, че Samsung ще пусне следващо поколение на своя

...
Говори се, че Samsung ще пусне следващо поколение на своя
Коментари Харесай

Samsung може да представи следващо поколение Galaxy SmartTag и Galaxy Buds 3 тази година

Говори се, че Samsung ще пусне последващо потомство на своя Galaxy SmartTag тракер по-късно тази година. Докладите демонстрират, че новото устройство ще пристигна със обилни усъвършенствания и разнообразни функционалности. Твърди се, че второто потомство SmartTag има по-дълъг безжичен обсег, по-добри функционалности за сигурност за попречване на неоторизирано следене и по-дълготрайна батерия от своя предходник.

Една от главните рецензии към истинския SmartTag беше, че работи единствено с други артикули на Samsung. Все още няма информация дали новият SmartTag ще работи по същия метод. Очаква се устройството да се предлага с усъвършенствана интеграция на SmartThings, с цел да улесни потребителите да наблюдават движимостите си.

Според корейското издание Naver, Samsung възнамерява да показа новия SmartTag на идното събитие Galaxy Unpacked през август. Очаква се събитието да включи представянето на други артикули на Samsung, в това число Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5, Galaxy Watch 6 и Galaxy Buds 3.

Galaxy Buds 3 – още едно дълго чакано попълнение към гамата на Samsung. Подробностите за обновеното потомство безжични слушалки към този момент са нищожни. Не е ясно какви усъвършенствания или нови функционалности ще оферират Galaxy Buds 3.

Междувременно се оповестява, че Гугъл възнамерява да пусне собствен личен интелигентен тракер, с кодово име “grogu ”, на годишната си конференция за разработчици, Гугъл I/O, през май. Очаква се този ход да ускори конкуренцията на пазара за смарт тракери.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР