Говори се, че ние, жените, избираме колите по цвета им.

...
Говори се, че ние, жените, избираме колите по цвета им.
Коментари Харесай

Ednа кола за всяка жена

Говори се, че ние, дамите, избираме колите по цвета им. Може и да е правилно, само че доста повече дава отговор на истината изказванието, че една жена гледа на колата си по този начин, както гледа на обувките си – с авансово изследване и доста пристрастеност. Едва ли ще възразите, в случай че кажем, че желанията ни към избран тип обувки издават малко и от желанията ни към избран вид кола. Не сте се замисляли по въпроса? В идващите редове ще обсъдим тази магическа връзка сред обичаните ни обувки и обичаните ни коли. Внимание – доста евентуално е да се съгласите на 100%!

 iStock/Getty Images

И по този начин, започваме с най-изкусителния тип обувки, които всяка жена обожава, има в дрешника си поне един чифт (а някои от нас – и в десетки), грижи се за тях като за драгоценен камък и изобщо – влюбена е същински в тях. Разбира се, че става дума за обувките стилето (stiletto) – с дълги, тънки и високи токчета. Това са обувки, които са вечно на мода и когато и да ги обуете – даже и до плод-зеленчука, няма да сбъркате. Ако сте от дамите, които имат няколко такива чифта в дрешника си, падате си по нощния живот, празненствата, танците и дейния обществен живот, то безусловно за вас са основани хибридните модели коли. Техните акумулатори се самозареждат – съвсем като вас самите – и могат да изкарат напълно в електрически режим къси дистанции при по-ниска скорост, което нормално е в града – тъкмо както и вашето обичано място е в огромния град.

 iStock/Getty Images

В случай, че сте от по-работливите девойки, които дават всичко от себе си в професионален проект през седмицата, а по-късно бягат незабавно на път, с цел да разпускат, и в случай че обичате всеки ден да сменяте типове обувки, то плъг-ин хибридът много ще ви приляга. Почти както и вие вършиме, плъг-ин хибридът има потребност да се зареди в уютна конюнктура, т.е. можете да извършите това и вкъщи, само че и където другаде ви хване животът – стига да има зарядна станция!

Да минем и към любителките на по-екстремния метод на живот – тези от вас, които обичат да посрещат изгреви в палатки по планинските върхове, да катерят скатове, да изследват непознати естествени кътчета, да покоряват ски писти и изобщо, да са дейни в извънградска среда, освен това въоръжени с обичаните си планинарски обувки. Момичета, по какъв начин ви звучи един 4х4? Според нас ще ви пасне тъкмо – съвсем като вас, 4х4 колите търсят и обичат провокациите и ги преодоляват на драго сърце. Да не приказваме какъв брой добре се оправят със зимните условия!

Ето че стигнахме и до един доста известен вид дами във връзка с техния избор на обувки – дамите, които обожават кецове. Факт е, че по-удобно от кецове и маратонки няма, по тази причина и толкоз доста от нас ги употребяват съвсем като публични обувки. Те дават опция да тичаме с пълна скорост по улиците из града, да препускаме из подлези и метростанции, да вървим на срещи, да взимаме и водим деца по всички страни и от самото начало да се усещаме спокойни, сигурни и да ни е комфортно. На какво ви припомня това? Разбира се, че колите с бензинов мотор. Една постоянна кола, която е основана да ни прави работа безапелационно и без да се оплаква или да демонстрира искания.

 iStock/Getty Images

Разбира се, към всички тези елементи би трябвало да прибавим и нещо, което всяка жена желае от обувките си (и от колата си), без значение от техния тип – да се отличават, да подхождат на характерността ѝ, да са качествени, оптимално комфортни, да са в крайник с времето и да не я изоставят във значимите моменти!

Сега ще кажете „ Добре де, обувките ги разбрахме, само че колите кои са? “, а ние ще ви отговорим, че не са доста типове коли, а единствено една – новият Ford Kuga, основан с разнообразни модели мотори, тъй че да отговорят на желанията и стила на живот на всеки клиент.

Вече знаете коя от вас какви обувки избира – а за какво не изберете и колата си по същия метод? дава тази опция, освен това с чудесни спомагателни функционалности и съоръжение. Елегантен, ефикасен и динамичен, този SUV идва освен с бензинови и дизелови мотори, само че и в две електрифицирани версии - plug-in Hybrid или самозареждащ се цялостен хибрид. Plug-in моделът употребява композиция от батерия и мотор с вътрешно горене, с цел да обезпечи по-голяма спестовност на гориво. Можете да изберете своя Ford Kuga с предно задвижване или пък версия 4х4 – според от това какъв метод на живот водите.

 Ford

Хибридната версия на този SUV комбинира бензинов и електрически мотор, които усъвършенстват разхода на гориво и трансформират шофирането в усъвършенстван развой. Kuga Hybrid може също да изминава къси дистанции единствено с електрическо зареждане с нулеви излъчвания.

Неговият брат – plug-in хибрида, наименуван още PHEV, комбинира електрическо и бензиново зареждане за безпроблемна работа, а независимият електрически режим разрешава шофиране с нулеви излъчвания. За да си помогнете и да увеличите опцията да изминавате повече разстояние в електрически режим, Kuga PHEV може да се зарежда вкъщи или на социална зарядна станция.

 Ford

За тези от вас, които се чудят по какъв начин един хибрид минава от бензин на електричество и назад, обяснението е просто – можете да избирате по какъв начин да се употребява мощността от батерията посредством режимите EV Auto, EV Now, EV Later and EV Charge. Когато батерията доближи най-ниското равнище на заряд, автоматизирано превключва в режим EV Auto - допълвайки мощността от бензиновия мотор с мощ от електрическия мотор посредством възобновена сила за невисок разход на гориво.

Ако моделът би трябвало да бъде разказан с пет думи, то те ще са комфортна, функционална, икономична, високопроходима и доста софтуерна кола. Ще се съгласите, че рядко има коли, съчетаващи всички тези характерности – нормално едното е за сметка на друго, само че в Kuga тези позитивни черти съществуват паралелно и не си пречат.

Какво още получавате с този SUV?

Разбира се, редица спомагателни интелигентни решения в сигурността и дизайна като опцията за плъзгане на задните седалки за най-много пространство на пасажерите там или пък за увеличение на мястото за допълнителен багаж.

 Ford

И още:
 адаптивен круиз надзор със система за прекъсване и тръгване, която поддържа комфортна отдалеченост по отношение на автомобила начело и даже може да спре изцяло транспортното средство, след което да потегли, когато трафикът разрешава това.  асистент за попречване на конфликт с отчитане на пешеходци и велосипедисти. Той следи близостта и до други транспортни средства, и може да ви предизвести за евентуален конфликт. Асистентът при нахлуване в кръстовище може да регистрира срещуположен трафик и да задейства спирачките, в случай че има риск автомобилът ви да бъде ударен – много крепко, нали?  асистент за внезапно завъртане на кормилото, чиято роля е да разпознава внезапните придвижвания на кормилото и да ни оказва помощ за заобикаляне на трудности по пътя.  система за поддържане на лентата на придвижване и помощник за следене на сляпата зона, които регистрират коли в сляпата зона и сигнализират посредством светлинна индикация в съответното външно огледало. Ако се опитате да измененията лентата на придвижване, до момента в който се демонстрира предизвестие, системата ще приложи леко противодействие към кормилото за понижаване на риска от конфликт.  предупреждение за напречно придвижване с функционалност за интензивно прекъсване, която употребява датчици за сканиране на пространството вляво и вдясно, когато излизате на заден ход от перпендикулярно място за паркиране. Системата ще ви предизвести при разкриване на движещ се автомобил или друга заплаха.
 Ford

Всеки от моделите разполага със сензорен информативен екран, интегриращ се с вашия смарт телефон, както и аудио система с четири аудио пространства. И нещо, което всяка жена ще оцени – задна врата с функционалност „ свободни ръце “, с цел да можем да отворим вратата с едно придвижване на крайници, когато ръцете ни са заети... с големи кутии с обувки да вземем за пример! Освен това тази функционалност е дейна даже и като стоите в автомобила, без да докосвате нищо.

И с цел да е цялостно женското ни благополучие, този модел ни разрешава да си го изберем по отношение на цветовите ни желания (дойдохме си на думата), в това число и на джантите. Е, скъпи дами, след всичко изброено дотук, време е да отворите дрешника или да погледнете там, където си държите обувките, и да си признаете почтено кой е обичаният ви вид от тях. А по-късно изборът на автомобил е елементарен и най-важното – към този момент знаете кой модел ще ви прилегне като... чифт най-удобни обувки.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР