Говори се, че iQOO скоро ще пусне два смартфона от

...
Говори се, че iQOO скоро ще пусне два смартфона от
Коментари Харесай

Лийк за iQOO Neo 8 Pro: дисплей с 1.5K резолюция и 50MP основна камера

Говори се, че iQOO скоро ще пусне два смарт телефона от серията Neo 8 – iQOO Neo 8 5G и по-високият клас iQOO Neo 8 Pro. Очаква се телефоните да излязат на пазара през май 2023 година, показват отчетите.

Digital Chat Station, прочут типстър, разгласява информация за основни механически характерности на iQOO Neo 8 Pro, давайки ни къс обзор за това какво можем да чакаме от идното устройство. Най-вълнуващата характерност на Neo 8 Pro е неговият екран с 1.5K резолюция. За съпоставяне предходната серия Neo 7 има разграничителна дарба от 1080 пиксела.

Има и слух, че iQOO Neo 8 Pro идва с мощния MediaTek Dimensity 9200+ SoC – това е най-хубавият чипсет, представян в миналото в телефон от серията iQOO Neo. Той евентуално ще предложи разнообразни настройки, само че те към момента не са известни. Очаква се компанията да разкрие повече детайлности през идващия месец.

Освен това, Neo 8 Pro ще има съществена 50MP камера, до 16GB LPDDR5X RAM памет и 512GB (UFS 4.0) памет за предпазване. Очаква се устройството да поддържа бързо зареждане от 120W. Телефонът ще има 5000mAh батерия, сходна на тази от серията Neo 7. Стандартният модел от серията Neo 8 най-вероятно ще бъде оборудван със Snapdragon 8+ Gen 1 SoC.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР