Говори се, че Деклан Донъли пръска пари за стая за

...
Говори се, че Деклан Донъли пръска пари за стая за
Коментари Харесай

Деклан Донъли пръска пари за „стая за парти“, след като купи къща в съседство с имението си

Говори се, че Деклан Донъли пръска пари за „ стая за празненство “, откакто закупи парцел в съседство с имението си за £7 милиона.

48-годишната звезда от Limitless Win купи къщата за £2,25 милиона и съгласно известията ремонтира цялото място. Според отчетите, запуснатият парцел ще включва празненство стая с бар, камина, " поръчкови " места за сядане за неговите посетители и " ретро огледало ".

Докладите за обновяването бяха оповестени за първи път през декември, с документи, показващи, че Дек и брачната половинка му Али Астал са кандидатствали за създаване на едноетажна странична и задна пристройка върху парцела в столицата на Обединеното кралство. „ Улицата, на която живее Дек, е доста елегантна и облицована с огромни независими къщи, а мястото му е едно от най-впечатляващите имения там “, сподели вътрешен човек, непосредствен до семейство Донъли.

Местните поданици споделиха, че порутената къща се е трансформирала в „ болежка в очите “, до момента в който са я гледали „ да се разрушава “.

И в този момент The Sun разкри елегантните си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР