Говори се, че Алекс Гърдева е получила скъпа придобивка от

...
Говори се, че Алекс Гърдева е получила скъпа придобивка от
Коментари Харесай

Истината излезе на яве: Има ли Алекс Гърдева от „Ергенът“ стар любовник?

Говори се, че Алекс Гърдева е получила скъпа облага от новия си богат ухажор. Тя реши да проговори по въпроса и да опише истината от първо лице.

Заяви, че персонално нейният татко й се обадил, с цел да я попита има ли нова кола и кой е кандидат-зетят. Тя толкоз се ядосала, че решила да запуши устата на всички клюкари.

„ През последните дни в Инстаграм ме заливате със известия за ЕЛЕКТРИЧНОТО „ Порше “ от половин милион. Някои ме поздравяват, други ме наскърбяват, даже татко ми ми се обади… “, съобщи Алекс и продължи: „ Ако някой ден си купя или ми купят ЕЛЕКТРИЧНО Порше, незабавно ще ви се похваля. И сигурно ще ви се похваля кой ми го е подарил, тъй като това ще е моят мъж, част от моя живот. Защото никой не купува току-тъй Поршета, да знаете. Освен това – не си падам по старчета, даже в противен случай – одобрявам добре изглеждащи мъже, тъй като аз самата обичам добре да се грижа за външния си тип и имам задоволително самочувствие “.

Алекс няколко пъти назова колата „ електрична “ вместо „ електрическа “. Това и докара много насмешки в нета.

„ Нищо чудно, че никой не ти е купил „ електрично “ Порше! “, „ Със сигурност в никакъв случай няма да имаш „ електрично “ Порше “,базикат я почитатели.

Инфо: blitz.bg

Тагове: Алекс Гърдева Ергенът
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР