Говори се, че актуалният любовник на Антония не е от

...
Говори се, че актуалният любовник на Антония не е от
Коментари Харесай

Дарин Ангелов ще е без жена още дълго време, ако продължава да се облича като г*й кокона

Говори се, че настоящият ухажор на Антония не е от артистичните среди. Става въпрос за посочения за наркобос Кирил Киров – Руския. Къде са се срещнали не е ясно, само че евентуално се е случило в някое от настоящите столични заведения. Когато научил, че е рогоносец, Дарин напълно се сринал, само че и до през днешния ден не е споделил неприятна дума за Русева. Той не споделя доста за персоналния си живот, но постоянно е приказвал с положително за майката на детето си.


Откакто се омъжи за артиста в края на 2015 година, Антония стартира да гради имидж на честна жена, само че някои към момента си спомнят извънбрачната й случка със Стефан Манов – Тачо, мъжът на Евгения Калканджиева. С него тя имаше интимни връзки преди да се запознае с Дарин. Разбира се, Жени била наясно с похожденията на брачна половинка си и направила всичко допустимо да ги приключи.


Оправната Антония не жалила дълго за пияндето Тачо и бързо се ориентирала към надалеч по-перспективния Дарин. Преди да се задоми, тя живеела главно в Унгария, където работела в локална телевизия. Прибирала се в България през няколко месеца, само че се върнала дефинитивно, когато панелистът на Гала й предложил брак.


Стройната брюнетка и артистът се срещнали за първи път на морето в обща компания. После се намерили във фейсбук и почнали да споделят онлайн. Искрите пламнали на рождения ден на Антония – 6 юни. Дарин я поздравил по случай празника, а вечерта пътувал до Лозенец, с цел да бъде с нея. След това връзките им се развили доста бързо.


Година по-късно Дарин предложил на Русева по сантиментален метод още веднъж в Лозенец – мястото на първата им среща. Те даже обмисляли лятна женитба на плажа, но проектите им се осуетили поради служебните задължения на актьора и церемонията се отсрочила за декември. След венчавката фамилията се снабди и с дете. През юли 2016 година на бял свят се появи дъщеря им Дария.


„ Антония е дамата, който владее сърцето ми, то е напълно нейно. Не знам за хората в другите сфери, само че тези на изкуството не можем без обич! ”, казвал е Дарин по адрес на някогашната брачна половинка. За негово страдание обаче, тя бързо се отегчила от фамилния живот.


Интересна детайлност от персоналния живот на Ангелов е, че преди време е бил гадже на певицата Мариана Попова. С нея изкарали дружно към 2 години, само че през днешния ден артистът с смут си спомня за този интервал. Двамата са в хладни връзки, тъй като раздялата им не минала безпрепятствено. Връзката им завършила поради властния темперамент на Попова и желанието ѝ непрекъснато да управлява и манипулира.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР