Говори с EVA“ е поредица от дискусионни събития, организирани от

...
Говори с EVA“ е поредица от дискусионни събития, организирани от
Коментари Харесай

Новото издание на „Говори с EVA“: забранената целувка на Кубрат Пулев

„ Говори с EVA “ е поредност от дискусионни събития, проведени от списание EVA. Уважавани в обществото, както и следени от огромен брой хора в обществените мрежи персони споделят своя опит, гледни точки и тълкования по съответна тематика, като публиката също бива призована да взема интензивно присъединяване в полемиката с въпроси и мнения.

Поредното издание на „ Говори с EVA “ ще се случи на 11 юни в Best Western Plus Hotel Expo, а тематиката „ Забранената целувка “ този път допуска освен прочувствени позиции, само че и много разгорещени разногласия.

Форматът „ Говори с EVA “ е естествено продължение на тематиката и профила на списание EVA. Вече 20 години от страниците на изданието описваме забавни истории, а хора с невероятна орис споделят своя сърдечен персонален опит. „ Говори с EVA “ придвижва тези истории във формата на лекции и полемики онлайн и среща публиката с хора, които ръководят решително своя личен живот, визионери, вдъхновители и персони, движещи света напред.

Първото сполучливо издание на формата „ Говори с EVA “ се случи на 1 април тази година, а тематиката, която гостите на EVA – Тина и Кевин Брасингтън, Златина Георгиева и Людмил Дренски, разискаха дружно с разчувстваната аудитория, беше „ Пълна смяна “. Можем ли да стартираме живота си изначало? Има ли хора, които не се опасяват да стартират отначало, в случай че събитията са го наложили или в случай че самите те са решили, че не биха могли да живеят по остарелия метод, хора, които знаят, че животът стартира там, където свършват страховете?

Темата този път допуска още по-емоционални позиции и много разгорещени разногласия и полемики. Повод за нея стана най-обсъжданата в света целувка – тази на професионалния боксьор Кубрат Пулев, „ неразрешената целувка “, както я назовават от списание EVA. Редакцията на изданието се е постарала да предложения забавни, будни, дейни публични персони, известни с позициите и с гледните си точки. Те ще приказват за новите територии и граници в връзките сред половете и ще изследват социокултурните аспекти на измененията през последните години – от съществуващото неравноправие в заплащането на мъжете и дамите през смяната на поведенческите модели до придвижването #metoo и реакциите към него.

„ Списание EVA инициира полемика, в която чакаме разгорещени разногласия за новите граници на връзките сред половете, за „ неразрешените “ ходове на ухажването и за свободата да бъдем такива каквито ни се желае “, споделя Милена Попова, основен редактор на списание EVA.

Модератор на събитието е журналистът Драго Симеонов, който дълги години е водил рубриката „ Писма до Драго “ в списание EVA.

„ Говори с EVA: Забранената целувка “ ще се случи на 11 юни от 18:30 в Best Western Plus Hotel Expo. Билетите към този момент са в продажба. Повече за „ Говори с EVA: Забранената целувка “ можете да научите ТУК. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР