Говори малтретираната 22-годишна жена от Видин. Криминално проявен 19-годишен нанесе

...
Говори малтретираната 22-годишна жена от Видин. Криминално проявен 19-годишен нанесе
Коментари Харесай

Пребитата във Видин жена: Искаше да ме обеси с колан, накара ме да снимам вулгарни клипове

Говори измъчваната 22-годишна жена от Видин. Криминално проявен 19-годишен нанесе побой и подстрига косата на жертвата. Тя показа, че младежът я завел в дома си срещу волята ѝ. Там я удрял и ритал по цялото тяло. Направил ѝ фотография преди да отреже косата ѝ с ножица, с цел да си спомня по какъв начин е изглеждала с дълга.

„ Изкара колан и искаше да ме обеси. След това ме накара да върша вулгарни и интимни клипове. В тях се чува по какъв начин ми споделя, че в случай че не му харесва, ще направя други. Направи ми фотография, а по-късно ме подстрига ”, описа момичето пред Нова тв.

Сигнал в Министерство на вътрешните работи е подаден на 2 август от бабата на потърпевшата. Жертвата и насилникът живеели на фамилни начала преди време. От 10 юли момичето имало и издадена ограничаваща заповед против някогашния си другар.

Към момента той е арестуван за 72 часа, повдигнати са му две обвинявания - за нелегално отнемане от независимост и несъблюдение на заповед за отбрана от домашно принуждение.

„ Деянието е осъществено в изискванията на домашно принуждение и по изключително непосилен за жертвата метод. Извършен е оглед на местопроизшествието. Иззети са ножицата, косата на момичето, колан и чантата с телефона ѝ, които са останали там ”, съобщи областен прокурор Райна Петрова.

Утре следва да бъде поискана и постоянна мярка „ задържане под стража ” по отношение на 19-годишния.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР