Говорейки за традиции, баницата на баба си остава сакрална -

...
Говорейки за традиции, баницата на баба си остава сакрална -
Коментари Харесай

Можем да не ги спазваме: остарели традиции

Говорейки за обичаи, баницата на баба си остава сакрална - и не трябва да се трансформира. Никога. Нека рецептите и точенето на кори се предава от потомство на потомство.

Но не с всички обичаи би трябвало да бъде по този начин.

Всички знаем, че появяването на дете в фамилията е мотив за голяма наслада. Но избирането на името му придобива размера на драма, почтена за "Оскар ".

КОИ ТРАДИЦИИ СПОКОЙНО МОЖЕМ ДА ПРОПУСНЕМ - СНИМКИ

Разбира се, Куини Грациалия не е най-удачен избор за име, само че няма по какъв начин едно дете на бъде кръстено на всички родственици. А и не е редно. Родителите би трябвало да имат свободата да изберат по какъв начин да кръстят отрочето си.

Също по този начин, бракът не е наложителен, в случай че сте решили да се размножите. Ако въпреки всичко сте се решили да сключите цивилен брак и да бъдете съществена клетка на обществото, огромната шумна женитба в ресторант също към този момент не е наложителен детайл.

Факт, че вуйна Кинче от Смядово, за която единствено сте чували ще ви бъде смъртно афектирана, че не е поканена на събитието. Както и е реалност, че в случай че не сте я виждали преди сватбата си, надали ще я видите и по-късно.

Така че, традициите са каквито си ги създадем. И каквито ги изберем.

21-годишна моделка разкри за какво се "пази " за първата брачна нощ

Изумителни портрети на изчезващи хора (снимки)

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР