Говорейки за отношения с бивши партньорки, английските учени отново отвърнаха

...
Говорейки за отношения с бивши партньорки, английските учени отново отвърнаха
Коментари Харесай

Изследване: Жените биха посетили спалнята на бившето си гадже

Говорейки за връзки с някогашни партньорки, британските учени още веднъж отвърнаха на удара. Според ново проучване на уебсайт за запознанства 6 от 10 дами биха правили секс със своя някогашен сътрудник. Сексолозите са разкрили, че 59% от дамите фантазират сексуален контакт с някогашните си сътрудници. Една трета от тях (32%) биха излезли на среща с него, в случай че той направи първата крачка в уеб сайтове като фейсбук. Повече от половината жена в уеб страницата са признали, че са правили най-хубавия секс с някогашния си сътрудник, вместо с сегашния, както се допуска.
Мъжете като цяло са доста по-малко носталгични към предходните си връзки. Едва 48% от тях си спомнят с трогване за изгубената обич и единствено 24% пък биха преосмислили решението си за наново събиране. Едва 29% от мъжете са признали, че предходната им партньорка е направила любовната магия на живота им. Изследването е направено в британския уебсайт byIllicitEncounters.com, който е прочут с това, че намира спекулация на обвързани хора. 44% от дамите настояват, че техният сегашен сътрудник ги задоволява оптимално - 71% от мъжете са на същото мнение.
Благодарение на тази статистика, сексолозите най-сетне могат да потвърдят, че половото предпочитание се е повишило фрапантно и нито една дама не би направила грешката да се задоволи с второто най-хубаво. Тази информация би дала отговор на мъжете, които са се трансформирали в обект на внимание.
Друга забавна причинност е, че единствено след една година, дамата стартира да се отегчава и търси нови завършения в сходни уеб сайтове или в обществената мрежа. Бегбеде несъмнено може да премисли теорията си, тъй като любовта може да не трае и година!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР