Говорейки за GOAL, вратарят на Астън Вила Емилиано Мартинес разказа

...
Говорейки за GOAL, вратарят на Астън Вила Емилиано Мартинес разказа
Коментари Харесай

Емилиано Мартинес: Меси би дал всичките си Златни топки за трофей с Аржентина

Говорейки за GOAL, вратарят на Астън Вила Емилиано Мартинес описа за насладата да играе със суперзвездата на Пари Сен Жермен и да помогне на един от най-великите играчи в играта да реализира мечтите си да завоюва Копа Америка и Световната купа в границите на две години.

" Прекрасно е да играя с него. Това е нещо, което ще се гордея да опиша на децата и внуците си, когато пораснем. Но знаете ли, когато сме дружно, той е просто още един нас. Той е просто Лео. Ето за какво тази група играчи се оправя толкоз добре. Знаем и би трябвало да почитаме всичко, което той реализира във футбола и всичко, което той искаше, беше да завоюва с националния тим ", съобщи Мартинес.

" Той бе казал това на мен. Той ще остави всички Златни топки за Копа Америка. Видях го да споделя това, когато се връщахме в Аржентина от Бразилия и той държеше трофея. Той сподели, че това е единственото нещо, което е искал в своята футболна кариера Чувствах се горделив от този миг, че помогнах за постигането на фантазията му. Той завоюва всичко на клубно равнище, само че въпреки всичко нещо му липсваше ", добави вратарят.

" Когато осъзнаете през какво е минал в кариерата си, това е голямо. Започнах кариерата си на най-високо равнище малко късно, само че той завоюва Световната купа на 35 години, когато Енцо Фернандес я завоюва единствено на 21! Това ви демонстрира, че футболът е доста сложен. Меси ще бъде най-хубавият състезател в историята и му лиши до 35 години, с цел да завоюва Световната купа. Еха! ", приключи Мартинес.

Победителите в Световната купа надделяха Панама предходната седмица и приключат интернационалните си мачове с домакинство на Кюрасао в сряда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР