Говорейки с информационната агенция PA преди финалното си бягане за

...
Говорейки с информационната агенция PA преди финалното си бягане за
Коментари Харесай

Геологът облича маратонки за финалния маратон от предизвикателство 30 преди 30

Говорейки с осведомителната организация PA преди финалното си тичане за благотворителната организация на лечебните заведения в Лийдс на 25 ноември, тя сподели: „ Моят неотложен почтен отговор за това по какъв начин се усещам по отношение на завършването предизвикването е някак облекчено, защото след маратон 22 почувствах, че тялото ми стартира да се предава.

„ През последната седмица трябваше да копая надълбоко, тъй като имам плантарен фасциит в левия ми крайник и пострадване на слабините, само че съм толкоз покрай финалната линия.

„ Моят втори татко (Антъни Антон, 68), който е като татко за мен и е в живота ми откогато бях на към 10 години остарял, доста се разболя по време на целия този развой и беше в интензивното поделение за много седмици от март до април на вентилатор в болничното заведение Сейнт Джеймс в Лийдс.

„ Буквално не знаех дали той щеше да успее и това ме раздруса, тъй че взех решение да вземам участие в последния маратон за благотворителната организация на лечебните заведения в Лийдс. тя може да си даде задоволително време да се о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР