Акшата Мурти дава актуална информация за Котката Лари в рядко интервю за живота на Даунинг Стрийт

...
Говорейки пред шоуто на Sky Kids FYI, Акшата Мурти каза,
Коментари Харесай

Говорейки пред шоуто на Sky Kids FYI, Акшата Мурти каза, че се чувства „за чест“ да живее в известната резиденция Nova, семейната домашен любимец Лабрадор изпитва „смесени емоции“.

Говорейки от номер 10, г-жа Мърти каза: „Нова изпитва смесени емоции относно (живеенето тук), защото понякога не се разбира с котката Лари.< /p>

„И те имаха някои разгорещени разговори и Лари излезе на върха.

„Така че тя може да има някои смесени мнения относно живота тук.

„Но , знаете ли, семейството ни е толкова благодарно, че сме тук.“

Риши Сунак „обмисля британската бакалавърска степен като част от реформата на образованието“

Лари (известен също като главен мишка в кабинета) живее в номер 10 в продължение на 12 години, оставайки единствената константа в рамките на непрекъснато променящото се правителство.

Изображение: Кучето Нова има „смесени емоции ' живеещ на Даунинг Стрийт с Котката Лари

Той е служил като доверен спътник на петима министър-председатели: Дейвид Камерън, Тереза ​​Мей, Борис Джонсън, Лиз Тръс и сега г-н Сунак, който встъпи в длъжност преди година - донася Нова заедно с него.

Г-жа Murty, дъщеря на индийски милиардер, каза, че „не се е променило много“ оттогава.

FYI: Седмичното новинарско шоу е от Sky Kids и пълния интервюто може да се види по Sky News през уикенда

Попитана какво е да си съпруга на министър-председател, тя каза: „Знаете ли, имах натоварен живот преди. Сега имам натоварен живот.

"Мисля, че това, което беше невероятно, е наборът от възможности, на които бях изложен... срещайки наистина интересни хора."

Изображение: Larry the котката е известният котешки обитател на номер 10

Г-жа Мърти създаде инициатива – „Уроци в 10“ – която кани деца от цялото Обединено кралство в резиденцията на министър-председателя, за да научат повече за историята на сградата и ролята на правителството.< /p>

Тя каза: „Чрез програмата „Уроци в 10“, срещайки се с много млади хора всеки петък, наистина се наслаждавам на това и затова за мен гледам на това (като съпругата на премиера) като на много специално време в живота си, за да помогна да подкрепя съпруга си в работата, която върши, като същевременно отварям вратите за младите хора.“

Прочетете повече:
„Модел на поведение“, възникващ за съпругата на Сунак – Стармър

Г-жа Мърти, компютърен учен и инженер, която беше първата жена, работила за най-големия производител на автомобили в Индия, също е работила за технологичната империя на баща си Infosys, в която има дял, и е основала множество фирми.

Тя и г-н Сунак се ожениха през 2009 г., след като се запознаха в Станфордския университет и имат две малки дъщери.

Въпреки че тя до голяма степен остава извън полезрението на камерите, откакто съпругът й дойде на власт, тя богатството е подложено на щателна проверка.

Тя беше замесена в спорове относно нейния данъчен статут, когато г-н Сунак беше канцлер - нещо, което лейбъристите се опитаха да превърнат в оръжие.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР