Говорейки пред депутати в унгарския парламент в сряда, Орбан каза,

...
Говорейки пред депутати в унгарския парламент в сряда, Орбан каза,
Коментари Харесай

Орбан казва, че Унгария ще блокира преговорите за членство на Украйна в ЕС на решаваща среща на върха тази седмица

Говорейки пред депутати в унгарския парламент в сряда, Орбан сподели, че времето за присъединение на Украйна към Европейски Съюз „ към момента не е пристигнало “ и че развиването на стратегическо партньорство с Киев би трябвало да бъде причина за започване на договаряния за участие.

„ Интересуваме се от мирна и просперираща Украйна, само че това изисква допустимо най-бързо определяне на мир и умишлено задълбочаване на стратегическото партньорство “, сподели Орбан, добавяйки, че сходен развой може да отнеме „ няколко години. ”

„ Всичко има своето време, само че времето за участие на Украйна в Европейския съюз към момента не е пристигнало ”, сподели той.

Освен обещанията си да блокира договарянията за участие на Украйна, Унгария поредно алармира, че ще наложи несъгласие на пакет от финансова помощ за Киев на стойност 50 милиарда евро (54,1 милиарда долара), позиция, която разочарова сътрудниците на Унгария в Европейски Съюз, които акцентират, че помощта за Украйна и нейното вероятно участие са от решаващо значение за сигурност...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР