Говорейки пред Daily Telegraph, г-н Баркли каза: Нуждаем се от

...
Говорейки пред Daily Telegraph, г-н Баркли каза: Нуждаем се от
Коментари Харесай

Трансжените ще бъдат забранени от женските болнични отделения, според новите предложения на торите

Говорейки пред Daily Telegraph, господин Баркли сподели: „ Нуждаем се от метод на здрав разсъдък към въпросите на секса и равенството в NHS. Ето за какво Обявявам оферти за по-ясни права на пациентите. “

Той добави, че „ характерният за пола език “ също е „ възобновен “ на страниците със здравни препоръки по отношение на рак на маточната шийка и рак на яйчниците и менопауза.

„ Жизненоважно е гласовете на дамите да бъдат чути в NHS и неприкосновеността на персоналния живот, достолепието и сигурността на всички пациенти да бъдат предпазени “, сподели той.

Източник, непосредствен до господин Баркли сподели пред Sky News, че му е „ писнало от този дневен ред и вредите, които предизвиква, език като „ кърмене от гърдите “, говорене за бременни „ хора “, а не за дами “.

Стив Баркли подлага на критика „ възходящата враждебност " на стачките на NHS, до момента в който консултантите напущат

Те прибавиха: „ Това вбесява голямото болшинство от хората и той е решен да предприеме дейности по въпроса.

„ Той е угрижен, че гласовете на дамите би трябвало да бъдат чути във връзка с опазването на здравето и че прекомерно постоянно безумието и идеологическата доктрина пречат на това. “

През април министърът на равенството Кеми Баденок сподели, държавното управление може да забрани на транс дами да влизат в пространства единствено за дами и изиска съвета на парламентарния орган за наблюдаване на правата на индивида да промени формалната дефиниция от просто „ секс “ на „ биологичен секс “, което тя разказа като „ техническа и оспорвана област на закона “.

Кои са новите консерватори?

Предстоят нови медицински учебни заведения – само че лейбъристите споделят, че те към този момент съществуват

На друго място в речта си господин Баркли ще разгласи разширение на образованието на NHS и финансиране на нова технология в здравната работа.

Той също по този начин ще разгласи нови медицински учебни заведения в Уорчестър, Честър и Ъксбридж, както и увеличение на броя на местата нагоре и надолу в страната за студенти, които желаят да се образоват лекари.

Лейбъристите обаче споделиха, че оповестените три „ нови “ учебни заведения към този момент съществуват, добавяйки, че рестриктивните мерки върху броя на финансираните от държавното управление места значат, че те образоват единствено интернационалните студенти.

Г-н Речта на Баркли ще бъде на фона на последния кръг от стачки на младши лекари и консултанти в Англия.

Те подхващат взаимни дейности, като равнищата на покритие за Коледа се чакат до сряда.

Следва и съответствува с първата конференция на Консервативната партия на Риши Сунак като водач и министър-председател.

Консерваторите ще се надяват да си върнат контрола над своята конференция в Манчестър, която е доминирана от приключване на информация по отношение на северната фаза на HS2 - което Sky News схваща, че ще бъде отстранено през идващите дни.

Докато номер 10 споделя, че не са взети решения, се счита, че секторът от плана за високоскоростна железопътна линия сред Бирмингам и Манчестър в този момент ще бъде отсрочен. < /p>

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР