Говорейки по Fox News в сряда, г-жа Конуей обсъждаше решението

...
Говорейки по Fox News в сряда, г-жа Конуей обсъждаше решението
Коментари Харесай

Келиан Конуей се подиграва за нелепо характеризиране на демократите

Говорейки по Fox News в сряда, госпожа Конуей обсъждаше решението на най-висшия съд на щата, което дисквалифицира господин Тръмп заради присъединяване му на 6 януари.

Тя вместо това упрекна демократите, че са приковани към офанзивата на Капитолия, представяйки датата като Деня на мармота на либералите.

„ Просто мисля, че демократите се разсънват всяка заран и гледат календара на iPhone и написа януари 6, 2021. Датата в никакъв случай не се трансформира. И по-късно те се качват в електрическо транспортно средство и отиват да създадат аборт “, сподели госпожа Конуей.

разяснява: „ Всеки, който желае да забравите за офанзивата на 6 януари “, последвано от шест емоджита с червени флагове.

Активистът за надзор на оръжията Дейвид Хог също се включи, като добави няколко други претенденти на Демократическата партия към листата на госпожа Конуей: „ Ние също ядем препечени филийки с авокадо и слушаме NPR. “

Един консуматор на X разгласява екранна фотография на iPhone календар на датата 6 януари, който демонстрира планувано събити...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР