Говореше се, че стадион 974, на който се проведоха някои

...
Говореше се, че стадион 974, на който се проведоха някои
Коментари Харесай

Шефът на футбола в Косово: Не можем да си позволим стадион 974

Говореше се, че стадион " 974 ", на който се организираха някои от мачовете от Световното състезание в Катар, ще бъде изместен в Косово заради структурата си от 974 контейнера, съобщи за Българска телеграфна агенция организация КосоваПрес.

Президентът на футболната федерация на Косово (ФФК) Агим Адеми разкри през днешния ден пред организацията, че Косово кандидатства за този стадион, само че преместването му наподобява мъчно осъществимо. По думите на Адеми, основната спънка е извънредно високата цена за превозването на стадиона от Катар до Косово. Адеми сподели, че изискване за продобиване на стадиона е гаранционно писмо за превозването, каквото Косово не е изпратило.

Въпреки това обаче ръководителят на ФФК добави, че Косово продължава да е в конкуренцията, защото към момента не е решено на кого ще бъде възложен стадионът.

" Ние като федерация не можем, тъй като нямаме парите, почти толкоз е целият бюджет на Футболна федерация и в случай че изпратим гаранция с бюджета, с който разполагаме, би било безразсъдно заради обстоятелството, че в случай че изхарчим целия бюджет за превоз, тогава по какъв начин ще действаме като федерация. Това е прекалено много, само че все пак чакаме да намерим схващане и в случай че ни дадат този стадион, тогава може би да се откри спонсор и с малко бюджет от нас, малко от страната, да се опитаме да пренесем този стадион тук, което ще бъде знамение ", сподели Адеми за организация КосоваПрес.
 Уругвай ще бъде новият дом на стадион
Уругвай ще бъде новият дом на стадион " 974 "

На този стадион се изиграха седем мача от Мондиал 2022
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР