Говоренето на на всички избори е едно и също. От

...
Говоренето на на всички избори е едно и също. От
Коментари Харесай

Скандалите с Мая Манолова заради броенето на гласовете не стихват

Говоренето на на всички избори е едно и също. От Районната изборна комисия (РИК) не подправяме протоколи - работата ни е да обобщим резултата. Това съобщи Полина Витанова, секретар на 23 РИК.
По думите ѝ, според Изборния кодекс при отчитането на протоколите могат да участват упълномощени наблюдаващи, само че не и Манолова като претендент. Но от " Изправи се! Мутри вън! " се оплакват, че чак след 2 опита са съумели да пратят 1 представител вътре, което обаче отново било нарушаване на закона съгласно представителите на Манолова.
 Пореден доклад: Слави резервира разликата с Българска социалистическа партия, Вътрешна македонска революционна организация още е отвън Народното събрание, Божков напредва Пореден доклад: Слави резервира разликата с Българска социалистическа партия, Вътрешна македонска революционна организация още е отвън Народното събрание, Божков напредва
Разликата сред партията на Слави Трифонов „ ИТН ” и Българска социалистическа партия се по отношение на контролата отпреди 1 час се резервира. Това пока...
Няма скупчване на хора, само че на опашката не всеки път се съблюдава дистанцията от 1.5 метра отдалеченост, оплака се Витанова. Приети са протоколите и бюлетините от 327 секционни изборни комисии (СИК), би трябвало да се одобряват 624.
Междувременно от Стара Загора има известие на Нова телевизия за огромен безпорядък - всеобщо членове на СИК спят в рейсове пред РИК-овете и чакат да бъдат признати.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР