Готвят брутално отмъщение срещу врачанския криминален елемент Ангел Петров-Гелето, съобщава

...
Готвят брутално отмъщение срещу врачанския криминален елемент Ангел Петров-Гелето, съобщава
Коментари Харесай

Шпионски игри! Ангел Гелето пропя срещу НАРКОС във Враца, готвят му брутално отмъщение

Готвят брутално възмездие против врачанския престъпен детайл Ангел Петров-Гелето, оповестява организация BulNews. Причината за тази последна мярка е, че той е главен очевидец против разрушената тайфа на Томи Томов-Томи Кинга и Деян Диков за разпространяване на опиати.
Заради показанията на Ангел Гелето сега цялата тайфа е в следствения арест към пандиза, където чака началото на делото. Оказва се, че той е бил разузнавач на ченгетата и по този начин е оказал помощ да бъда заковани с задоволително доказателства, измежду които и доста СРС-та.
Именно съдействието на врачанския крими воин с проверяващите е повода близки на арестуваните да готвят кърваво възмездие. По неофициална информация, сега биячите го наблюдават и в комфортен миг той ще бъде пребит като куче. Поръчката е след нападението той да влезе в болница и краткотрайно да си затвори устата. Далечната цел е Ангел Гелето да се тормози и да отдръпна показанията си против локалните НАРКОС.
Тези придвижвания към него към този момент са станали известни на полицията. Оперативна група търпеливо събира доказателства и изчаква обстановката да ескалира, след което незабавно ще арестува поръчителят на побоя, както и причинителите.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР