Готвим се за протести. Ще вземем решение след срещата с

...
Готвим се за протести. Ще вземем решение след срещата с
Коментари Харесай

Красимир Дачев: Готвим се за протести, няма алтернатива за бизнеса и той ще фалира! Предсрочните избори са неизбежни!

" Готвим се за митинги. Ще вземем решение след срещата с премиера и вицепремиера. Ние сме изправени пред липса на друга опция, тъй като другояче хората би трябвало да ги освободим. Нищо не може да се прави, когато не се знае цената. Не се знае каква е себестойността на продукцията ", съобщи зам.-председателят на Българската търговско-промишлена палата Красимир Дачев в студиото на Bulgaria ON AIR.

По думите му сме били с единия крайник при индустриалните страни, а в този момент желаят да ни изгонят оттова и желаят да ни вкарат при тези, които се самоизхранват и в това време дават първични материали.

" Тези огромни цени пълнят хазната. ДДС-то от всички тези горива пълнят хазната, само че тя не е цялостна с моята стока, която аз съм създал и внесъл в чужбина, а е цялостна с парите на хората, които обедняват всеобщо и компаниите, които декапитализират " акцентира Дачев.

Неговото мнение е, че с лека ръка се унищожава промишленост, която е градена десетки години.

" Караха ни 20 години да влагаме в зелена сила. Борихме се да махнем въглищата, мазута и в този момент тези вложения, които сме ги създали, с цел да бъдем " зелени ", ще ги заплати българският народ ", добави Дачев.

" Предсрочните избори в тази обстановка са неизбежни. Ако продължаваме по този метод, няма опция за бизнеса и той ще банкрутира ", заключи гостът.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР