Готви се пълзящ украински сценарий, някой ще опита да провокира

...
Готви се пълзящ украински сценарий, някой ще опита да провокира
Коментари Харесай

Коце Къс.: Готвят ни сблъсъци по украински сценарий

" Готви се пълзящ украински сюжет, някой ще опита да предизвика гражданския ред, да предизвика конфликти в страната. " Това предизвести от парламентарната естрада Костадин Костадинов в декларация от името на " Възраждане ". Той предизвести всеки жител да е внимателен и да не позволява разделяне на обществото, както се е случило в Украйна.

" Украинците заплатиха и заплащат жестока цена, тъй като подцениха тази опасност. Подготвят провокационни актове ", съобщи Костадинов. И загатна, че зад това ще стои американското посолство.

" Хора бдете, България е в заплаха и сме на път да загубим най-свидното - българската земя и родно място. Не бива да позволяваме провокации. Ще създадем всичко належащо да бъде непокътнат гражданският ред, макар опитите на ръководещите да предизвикат такива с държанието си ", сподели Костадинов.

Според него " неофашистите на власт, крещящи, че " Възраждане " са неофашисти, нямало да съумеят да ги спрат и уплашат. Правителството потъвало, некомпетентно да ръководи, а рецесиите не са овладени и тласкат страната към дълбока бездна. Коалиционните сътрудници пък били заети в систематизиране на порции от властта, а нови идни избори чакали на вратата.

Костадинов нападна акад. Николай Денков, че се изрича като " неонацистки фелдбел " поради апела му, че всички би трябвало да вземат ограничения против " Възраждане " и да осъществят " наказателно-репрес акция " против тях.

" Българското държавно управление разгласи война на една партия. Единствена съпротива сега е " Възраждане " ", съобщи той. И ден откакто Корнелия Нинова разгласи, че хората му имат профашистки уклон, той попита по кое време тъкмо го е осъзнала. " Преди няколко месеца ни молеха да пазим Паметника на Съветската войска, което направихме с лозунги " Смърт на фашизма " подсети Костадинов.

Не признаваме това държавно управление, то не съставлява никого, единствено американския дипломат, добави той. И заподозря, че институциите са били овладени прекомерно бързо - прокуратурата още мълчала по сериозния им сигнал за държавна измяна, който подадоха след скандалните записи от съвещанието на Политическа партия, само че през вчерашния ден единствено за няколко часа реагирала против тях.

Според него държавното управление желало да сътвори политическа сегрегация, което е неразрешено от съда. 

Преди това Мустафа Карадайъ изчете декларация, в която поздрави мюсюлманите с Курбан Байрам и пожела здраве благодат и благополучие.

Снимки: Агнес Методиева



 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР