„Готви с Lidl“ е името на най-новата кулинарна видео поредица

...
„Готви с Lidl“ е името на най-новата кулинарна видео поредица
Коментари Харесай

Lidl стартира нова видео кулинарна поредица „Готви с Lidl“

„ Готви с Lidl “ е името на най-новата кулинарна видео поредност на Lidl в формалния YouTube канал на веригата.

В нея обичаните началник Манчев и началник Шишков ще показват хрумвания и скъпи препоръки за обичайни родни предписания, обичани домашни манджи и лесни ястия от международната кухня. По този метод новата графа ще обогати портфолиото от готварски предписания на клиентите си и ще ги въодушеви да тестват нови такива.

Поредицата „ Готви с Lidl “ ще резервира сезонната тематичност на показаните ястия, а особено за разнообразни празници ще предложи предписания, от които всеки да почерпи ентусиазъм за домашната софра и да си обезпечи прелестно време със фамилията.видео рецепта всяка седмица до края на годината, с малко спиране за лятото.

Тази седмица апетитът идва с едно предложение за подготвяне на, които ще са идеалната изненада за всички именици за идния Гергьовден. Тайната се крие в неповторимата композиция с масло и бира, които отлично допълват агнешкото, което и тази година в Lidl е 100% българско. Месото идва от осем подбрани ферми, а качеството е обезпечено посредством SGS документ, присъщ за месните артикули във веригата.

Всички видеа от кулинарната графа могат да бъдат гледани неведнъж в YouTube канала на веригата, а още доста обичани предписания има на профилирания готварски уебсайт на Lidl: .

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР