Готвейки се за дългоочакваното първоначално публично предлагане, Xiaomi влезе с

...
Готвейки се за дългоочакваното първоначално публично предлагане, Xiaomi влезе с
Коментари Харесай

Новият флагман на Xiaomi идва да засрами iPhone X и Samsung Galaxy S9

Готвейки се за дълго чаканото в началото обществено предложение, Xiaomi влезе с гръм и тропот в елитната дивизия и насочи предизвикателство към най-големите.

Китайската компания разгласи новия си флагман Mi Mix 2S, който е с сходни благоприятни условия на топ устройствата на Apple и Samsung, само че е доста по-евтин.

 Снимка 348354
Източник:

Срещу 527 $ потребителите получават смарт телефон от най-голям клас, с хубав дизайн, огромен екран, мощен процесор, страхотни камери и много издръжлива батерия.

Флагманът на Xiaomi е основан с амбициозната концепция не просто да бъде директен съперник на iPhone X и Samsung Galaxy S9, а да господства над тях. Той е 2 пъти по-евтин от гордостта на Apple, а софтуерните му преимущества бяха изтъкнати неведнъж по време на формалното му показване в Шанхай.

 Снимка 348345
Източник:

MIX 2S загрява по-малко от iPhone X, когато играете игри, а камерите му вършат по-добри моментни фотоси. Някои настояват, че даже асистентът на смарт телефона с изкуствен интелект е по-добър от Siri на Apple.

" Сравняваме се с iPhone X, тъй като хората споделят, че това е най-хубавият телефон. Просто желаеме да покажем, че надминахме най-хубавото в доста от функционалностите му ", съобщи съоснователят на китайската компания Лей Джун.

 Huawei показа нов смарт телефон, който е
Huawei показа нов смарт телефон, който е " доста по-добър " от iPhone X (СНИМКИ и ВИДЕО)

С какви характерности идва той?

Устройството е разполага с двойни камери с ниска осветеност, които подхождат на тези на Samsung S9 Plus и iPhone X, като и двeте са снабдени с широкоъгълни телеобективи, снимащи с резолюция от 12 мегапиксела.

6-инчовият екран на Xiaomi Mi Mix 2S е по-голям от 5.8-инчовите на iPhone X и Samsung S9. Батерията му се зарежда безжично също като техните, само че със своите 3400 милиамперчаса съществено превъзхожда тези на Samsung (3000 mAh) и Apple (2716 mAh).

 Снимка 348359
Източник:

Новият флагман на Xiaomi е оборудван с най-бързия процесор на Qualcomm - 8-ядреният Snapdragon 845, същият като на Samsung S9. Apple употребява своя чип A11 Bionic.

Базовият модел идва с 64 GB вътрешна памет и 6 GB оперативна памет, само че останалите версии разполагат със 128 GB и 256 GB вътрешна и 8 GB оперативна памет, сходно на това, което Apple предлага в iPhone X.

Mi Mix 2S е " билетът за чужбина " на Xiaomi, чиято цел е сполучлив пробив на развитите пазари, където китайската компания към момента не участва и занапред би трябвало да се потвърждава.

#MiMIX2S is the perfect balance of art and technology. Classy and elegant full screen display with wireless charging, flagship dual camera, sleek ceramic body and so much more. Sharing the official product video for everyone to enjoy! ❤️ #Xiaomi pic.twitter.com/tStylhnoSm
— Donovan Sung (@donovansung) 28 март 2018 година
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР