Готвенето е нещо повече от смесване на съставките в правилното

...
Готвенето е нещо повече от смесване на съставките в правилното
Коментари Харесай

Да ги търсиш под дърво и камък: Тези зодии са най-големите в...

Готвенето е освен това от разбъркване на съставките в вярното съответствие. Това е и изкуство. Отличните готвачи са изобретателни, наблюдателни, желаят да се учат, имат положително възприятие за хармония и усети и са от няколко зодиакални знака.

Кои са най-виртуозните кулинари в зодиака?

1. Телец

Телецът има доста тънко чувство за хармония. Той харесва артистично и изтънчено и ползва любовта си към изкуството и в кухнята. Хората от тази зодия са в унисон с всичките си сетива – употребяват усет, допиране, аромат и зрение при готвенето.

Те са доста търпеливи и работливи и на драго сърце се впускат в кулинарни провокации. Телците са доста положителни в печивата, написа  mila.bg. Така че, когато сте поканени от готвач от тази зодия, очаквайте нещо изтънчено, артистично и неустоимо.

2. Рак

Емоционалните и грижовни Раци се раждат с майчински инстинкти. Те обичат домашно приготвената храна и умират да подготвят питателни и вкусни ястия за себе си и за околните си. Хората от тази зодия ще се учат от бабините предписания и ще готвят с цялата обич и любов, на които са способни. Приготвянето на храна за семейство и другари е методът, по който те показват своята обвързаност. Ако сте канени на трапезата на Рака, очаквайте вкусна храна, направена с извънредно доста обич.

3. Везни

Представителите на този знак са гурмани. Обичат да ядат и по тази причина не е изненада, че те обожават и да готвят. Чуденото им чувство за баланс им оказва помощ в това начинание. Везните също по този начин са фенове на качеството и великолепието. Затова те ще подготвят богата софра, без да пропуснат нито една стъпка в менюто и ще украсят масата с усет и изтънченост. Освен това са доста наблюдателни и запалени възпитаници. Обичат да опитват с нови предписания и да импровизират в придвижване. Ако сте канени на масата на готвач Везни, очаквайте приказно и вкусно меню от пет ястия с превъзходни и прелестни украшения.

4. Козирог

Козирозите са доста проведени и търсят съвършенство. Тяхната съвършенност се демонстрира и в кухнята. Обожават да подготвят комплицирани и здравословни ястия за себе си и за околните си. Те са работохолици и употребяват готвенето като средство за почивка след работа в претрупан ден. Козирозите обичат да вечерят с цялото си семейство и постоянно канят посетители.

Ако ще ходите в дома на готвач Козирог, бъдете подготвени да се насладите на невъобразим кулинарен празник от комплицирани ястия и необикновено гостолюбие.

5. Близнаци

Хората от тази зодия са обществени пеперуди. Те харесват огромните компании и запознанството нови хора. И постоянно употребяват храната като средство за разчупване на леда.

Близнаците обичат да вървят на празненства и да канят посетители. За тях е доста значимо да управляват това, което ядат и сервират на другите. Те избират здравословна храна, само че не вършат взаимни отстъпки с усета и ароматите.

Освен това обичат пътешествията и употребяват наученото от пътуванията си, с цел да опитват в кухнята. Те знаят коя съставна част ще добави останалите и коя ще усъвършенства общия мирис.

Ако сте поканени от готвач Близнаци, очаквайте оферти от разнообразни кухни и усети от международна класа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР