Готвачката Божана Кацарова, с всичките й претенции да е нещо

...
Готвачката Божана Кацарова, с всичките й претенции да е нещо
Коментари Харесай

Противно е: Божана Кацарова си навря разг@ления ... в очите на зрителите!

Готвачката Божана Кацарова, с всичките й искания да е нещо " огромно ", се оказа само най-голямото отчаяние и най-мразеният участник в Сървайвър. Бо сподели характерчето си още в Мастършеф, а след това и във Вип Брадър, само че в този момент се разпищоли публично. И накара феновете да пият " Деган " срещу повръщане.

Работата е там, че Кацарова стигна толкоз ниско, че да се разг@лва и да си демонстрира задницата, освен това не отдалеко, а като я залепи безусловно в обектива на камерата. Потребителите я направиха на нищо в мрежата и я нарекоха " отпадък ".

" Противно е това, което показваш всякога, ти си противна. Мръсна, нагла, груба, елементарна и цялостен тъпанар. Селянка, която цялостен живот е доила кравите, ще е по-голяма дама от теб. Да не би да си мъж и да си предходна интервенция за смяна на пола?! Иначе тази показна ганьовщина няма по какъв начин да си я разбираем ", попиляха я феновете на риалити формата.

Хората са отвратени от езика на Божана, който става все по-откровено пошъл и безсрамен, а някои се обърнаха непосредствено към продуцентите на предаването и настояха да прекратят излъчването на тези простотии, тъй като ги гледат и младежи.

" На това ли ще се учат, от тази ли?! Боже опази! Тая в случай че ми е в къщата, ще я смеля от пердах, та да се научи, само че май и това не оказва помощ, че е дърта към този момент ", разясняват в нета.

Тагове: зрители Божана Кацарова Вип Брадър Мастършеф Сървайвър
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР