Готвачката Божана Кацарова, която е героиня в последния сезон на

...
Готвачката Божана Кацарова, която е героиня в последния сезон на
Коментари Харесай

Алкохола не прощава! Божана пак се издъни във Вип Брадър

Готвачката Божана Кацарова, която е героиня в последния сезон на „ ВИП брат “, има съществени проблеми с алкохола. Победителката от „ Мастър началник “ се събрала с шумна компания, която се забавлява по чудноват метод, написа " ШОУ ".

Божана не си спомня огромна част от купоните, на които участва. Когато й е радостно, тя се налива със спиртни питиета, след което стартира шоуто за близките. Наши източници издадоха, че Божана обича да се съблича под въздействието на алкохола и че обича да хвърля и троши всичко, което се окаже затруднение пред пияната й походка.

На Божана не й е нужна огромна компания, с цел да се нафирка и да си покаже магариите. Стига й единствено един човек за опора. Нейна близка другарка е актрисата Рая Пеева, която е и сегашна половинка на Явор Бахаров. Разбрахме преживелица, в която двете по този начин се натряскали в жилището на Рая, че на сутринта се хванали за главите от погрома, който сътворили по-рано. Освен че всичко в жилището на актрисата било леш на тв приемника забелязали окичени сутиени. Двете девойки нямали спомен по какъв начин по този начин бельото им се е озовало там и били доста озадачени от неналичието на мемоари.

Благодарение на сутиените на тв приемника те зърнали рекламата за кастингите на „ Мастър началник “. Рая била безапелационна, че приятелката й би трябвало да се опитва. Божана го прави на смешка незабавно. После взела, че отишла и на кастинг и оттова историята ни е позната – влезе под кожата на феновете.

Да, обаче срещнала опозиция в лицето на майка си и брат си. Родителката й спретнала същински скандал по какъв начин за следващ път щяла да прецака живота си.

А брат й бил безапелационен, че ще се изложи стремглаво, знаейки неща от персоналния й живот, които е правила под въздействието на алкохола. И стартирала присъединяване си с два гласа срещу. И до момента в който останали участници ходили на кастинги с майки, татковци, братя или сестри, тя се явявала напълно сама.

От готвене почнала да се интересува около работата си в холандско семейство. Започнала да измисля нови предписания, с които да изненадва децата, за които се грижела. „ Измислях си с какъв артикул желая да сготвям или пък ги карах те да изберат място на картата, чиято кухня желаят да опитат, и по-късно започвах да чета де що има литература в интернет за другите способи и техники на приготвянето им. Започнах да си закупувам и кулинарна литература, само че не такава с картинки, а такава, която е като учебник с пояснения на физико-биологията и химията на продуктите, типовете термични обработки какво вършат, какво ще получиш като краен резултат, за какъв брой време, по кое време и така нататък “, изяснява тя.

Афинитетът й към чашката си пролича и във „ ВИП брат “, където се напи и с помощта на останалите съквартиранти не се изложи чак толкоз доста. Те бързо я покриха и я сложиха да си легне, като стопираха мераците на Кулагин да я предизвика да се изложи пред цяла България и той да пирува след следващата си победа.

Всъщност всички съквартиранти загатват през цялото време на сезона, че Божана доста пие. Но до предходната седмица от продукцията я прикриваха и не даваха на фена да види тази неприятна страна на готвачката. А около живота си в Холандия алкохолът сигурно не е единственият й недостатък. В страна без никакви забрани е мъчно да не се изкушиш от някои неща, изключително когато си с подобен характер, с какъвто е Божана.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР