Готвачка в магазин със заведение за бързо хранене в Слънчев

...
Готвачка в магазин със заведение за бързо хранене в Слънчев
Коментари Харесай

Затвориха готвачка в хладилна камера в Слънчев бряг

Готвачка в магазин със заведение за бързо хранене в Слънчев бряг е била затворена в хладилна камера. Историята описа самата Веселка Тодорова пред Нова телевизия. Но не пожела да застане с лице пред камерата.
Тодорова работила към компания с няколко обекта в Слънчев бряг. Миналата седмица я трансферирали в различен обект на същата верига, където тя видяла нередности. "В момента, в който взех решение да направя забележка за хигиената в магазина, започнаха да ме наскърбяват и да ми търсят дефекти ", описа дамата.
Нейна колежка, която се показала като Боряна, изсипала без да желае баниците в тава с мръсна вода, била немарлива и сред двете зародил спор и напрежение. В последния работен ден на Веселка в обекта - в неделя, Боряна я изпратила до камерата за самун, с цел да пекат. "Вратата се затвори след мен, стана мрачно и машините се включиха. Изпитах смут, беше доста студено ", описа пострадалата. Това била най-силната камера, тъй като в нея се държи рибата. Малко откакто почнала да блъска по вратата й отворили, а другата жена стояла извън и пушела. "Аз съм елементарен човек, отишъл сутринта на работа, който не знае дали ще се прибере жив ", изясни Веселка за какво е подала сигнала.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР